ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яні водії протаранили Lexus та Tesla

Андрій Котенський

|

У Львові двоє водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння вчинили ДТП та відмовились пройти тест на спяніння. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Перша автотроща сталася на перетині вулиць Тролейбусна та Наукова. Там водій автомобіля Dacia Logan не дотримався безпечної швидкості та дистанції і протаранив автомобілі Lexus та Volkswagen Golf, які зупинилися на червоне світло світлофора.

Патрульні зазначають, що 46-річний водій порушив правила дорожнього руху невипадково. Він мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Проходити перевірку на місці він відмовився і виявив бажання проїхати в медичний заклад. Результати будуть за кілька днів.

Друга аварія сталася на вулиці Кульпарківській, де водій автомобіля Audi порушив правила дорожнього руху і зіштовхнувся з автомобілем Tesla.

Порушник почав втікати з місця пригоди, а потерпілий та очевидці почали наздоганяти його.

Екіпаж патрульної поліції 4 батальйону на вулиці Симоненка побачив як йому на зустріч їдуть транспортні засоби і сигналять. Наздогнали та зупинили втікача на вулиці Володимира Великого.

У 22-річного водія патрульні одразу помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Та, як і  в попередньому випадку, перевірку на тверезість молодик виявив бажання пройти в медичному закладі.

Якщо експертиза підтвердить стан алкогольного сп’яніння у водіїв-порушників, то на нього очікує штраф 10 200 гривень та позбавлення водійського посвідчення на 1 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *