ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовці військових частин Львівщини торгували комплектуючими до авіатехніки

Андрій Котенський

|

На Львівщині перекрито тривалий незаконний продаж комплектуючих до авіатехніки з двох військових частин. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі військової прокуратури Західного регіону.

За даними відомства, задокументовано та припинено тривалу злочинну діяльність військових посадових осіб двох військових частин, що дислокуються на Львівщині і обслуговують авіаційну техніку Збройних Сил України.

«Військові особи, відповідальні за облік та належне зберігання гелікоптерів Мі-8 та МІ-24, що перебувають на балансі військових частин, діючи за попередньою змовою у складі злочинної групи із цивільними особами, налагодили протиправний механізм фіктивного списання військового майна. Військовослужбовці реалізовували дороговартісні запчастин до авіатехніки представникам зацікавлених комерційних структур», – йдеться у матеріалах слідства.

Усього зафіксовано незаконних оборудок з продажу військового майна на суму близько 30 тисяч доларів США.

Наразі проводяться обшуки за місцем служби та проживання підозрюваних осіб. Під час обшуків уже вилучено 3500 доларів США з продажу викраденого військового майна, а також відшукано викрадені запчастини до авіаційної техніки, документи та інші речові докази. Слідчі дії тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *