ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція затримала зловмисників, які на Великдень у Дублянах підрізали чоловіка

Вероніка Рой

|

Поліцейські затримали зловмисників, які на Великдень, 19 квітня, у місті Дубляни поранили чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Того дня близько 20.15 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Довбуша у місті Дубляни невідомі зловмисники побили двох місцевих мешканців – чоловіків віком 19 та 25 років, спричинивши їм тілесні ушкодження. Зокрема, старший із побитих був госпіталізований з діагнозом «колото-різана рана спини».

Правоохоронці встановили, що потерпілі отримали травми під час конфлікту, що переріс у побиття, під час якого один із учасників завдав іншому ножового поранення.

Як повідомляють у поліції, до вчинення злочину причетні раніше неодноразово судимий 45-річний львів’янин та 25-річний мешканець Мостиського району.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання їм запобіжних заходів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *