ОСТАННІ НОВИНИ

За збут героїну у Львові затримали трьох чоловіків

Вероніка Рой

|

У четвер, 23 квітня, затримали трьох львів’ян, які займалися збутом наркотичного засобу «героїну» на території Львівської області. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Встановлено, що 37, 40 та 47-річний наркодилери торгували наркотиком зі своїх помешкань. Дози, які чоловіки продавали постійним клієнтам, становили від 0.125 до 0.5 грама. Вартість одного грама протиправної «продукції» складає більше 3 тисячі гривень.

23 квітня правоохоронці здійснили чергову оперативну закупку та провели обшуки місць проживання і реєстрації зловмисників, де їх і затримали. У помешканнямх виявили товар – наркотичну речовину «героїн». Наразі обшуки ще тривають.

Такі дії фігурантів кваліфіковані за ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Чоловікам готуються повідомлення про підозри та клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *