ОСТАННІ НОВИНИ

У травні планують взятися за ремонти вулиць Личаківської та Б. Хмельницького

Вероніка Рой

|

У травні у Львові планують розпочати капітальні ремонти вулиць Б. Хмельницького та Личаківської. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Зокрема, на вул. Личаківській проводитимуть ремонт на ділянці від вул. Букової до межі міста. Роботи виконуватиме ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Ремонт цієї частини Личаківської  обійдеться у 160,3 млн грн.

Так, проєктом передбачається розчистка площі від кущів, капітальний ремонт дорожнього одягу, будівництво господарсько-побутового каналізаційного колектора, реконструкцію дощового каналізаційного колектора тощо. Також планується перевлаштування існуючих тротуарів в межах забудови та влаштування нових тротуарів за межами забудови, влаштування велосипедних смуг та нових зупинок громадського транспорту.

У травні планують  розпочати ремонт вул. Б. Хмельницького на ділянці від вул. Промислової до вул. Липинського. Роботи буде виконувати ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Загальна вартість ремонту вулиць становить 175,4 млн грн.

Проєктом передбачено, зокрема, перевлаштування дорожнього одягу проїзної частини, влаштування двохсмугової проїзної частини, напрямних острівців на перехрестях, двостороннє влаштування велодоріжок, пішохідних тротуарів, винесення зупинок громадського транспорту, облаштування кишень для паркування. Крім цього на цій ділянці хочуть облаштувати автостоянки та покращити благоустрій вздовж вулиці.

Наразі у ЛКП «Львівавтодор», який є замовником робіт по обох об’єктах, чекають на дозвіл робіт від ДАБІ по вул. Б. Хмельницького та погодження схеми об’їзду по вул. Личаківській. Відтак роботи на цих вулицях мають намір почати у травні.

Детальніше про ремонт доріг у Львові читайте у матеріалі «Великі ремонти: як зміниться інфраструктура у 2020 році».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *