ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали рецидивістів, причетних до квартирних крадіжок

Соломія Головіна

|

Правоохоронці затримали зловмисників, причетних до низки крадіжок з квартир мешканців Львова та області. Серед них – раніше судимі 28-річний мешканець Нового Роздолу та 32-річний іноземець. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Львівській області.

 

Зловмисників 22 квітня затримали відразу після скоєння квартирної крадіжки у місті Новояворівськ.

«На даний час встановлено причетність затриманих до щонайменше трьох крадіжок з квартир, скоєних у Львові та на території області. Зазвичай вони проникали у помешкання, підбираючи ключі або пошкоджуючи замки на вхідних дверях. Поліцейські вилучили у зловмисників спеціальний інструмент, який вони використовували для «роботи» з замками, а також викрадені з квартир речі. Зараз ми перевіряємо їх причетність до скоєння інших подібних злочинів, скоєних на Львівщині, а також в інших областях», – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

За фактом слідчі Яворівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере для них запобіжні заходи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *