ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині сільський голова «роздерибанив» півтора гектари землі

Андрій Котенський

|

На Львівщині поліцейські повідомили про підозру колишньому сільському голові, причетному до незаконного виділення земельних ділянок. Сума збитків, завданих державі, становить більше ніж півтора мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що за час своєї каденції колишній голова однієї з сільських рад Львівщини, зловживаючи службовим становищем, підробив рішення про передачу земельних ділянок, розташованих на території сільської ради, загальної площею близько півтора гектари у приватну власність і користування.

Ділянки нібито були виділені для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських споруд, а також для ведення особистих селянських господарств. Внаслідок протиправних дій посадовця, державі було завдано збитків на суму більше ніж півтора мільйони гривень.

Слідчі Старосамбірського відділення поліції повідомили колишньому сільському голові про підозру у зловживанні владою або службовим становищем та службовому підробленні документів.

Зловмиснику загрожує до шести років тюрми із спеціальною конфіскацією. Також слідчі звернули до суду з клопотанням про накладення арешту на незаконно виділені земельні ділянки. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *