ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці 12-річна дівчинка спекла тисячу пасок та встановила рекорд України

Вероніка Рой

|

У четвер, 16 квітня, у Трускавці був зафіксований  новий всеукраїнський рекорд – виготовлена найбільша кількість пасочок дитячими руками. Зокрема, 12-річна дівчинка спекла тисячу великодніх випічок. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Трускавецької міської ради.

 

Автором рекорду є 12-річна киянка Анастасія Євдоченко, котра час карантину проводить з батьком у Трускавці. Дівчинка дуже талановита та відома унікальним виконанням гімну України на стадіоні «Олімпійський, переможниця ряду вокальних та модельних конкурсів. Настя виступила з ініціативою напекти так багато пасок, щоб на Великдень їх отримала кожна потребуюча людина.

Відтак представники Книги рекордів України підтвердили, що саме у Трускавці 16 квітня 2020 року виготовлена найбільша кількість пасочок дитячими руками.

Пасочки, які виготовила дівчинка, помандрують не лише до трускавецьких осель. Святкову великодню випічку скуштують вихованці дрогобицьких та бориславських інтернатів та діти з Дрогобицького добровільного товариства дітей-інвалідів «Надія».

Фото: Трускавецька міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *