ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині з’явилося ще 26 підозр на COVID-19

Вероніка Рой

|

Протягом дня на Львівщині з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 26 осіб. Про це інформує пресслужба Львівської ОДА з посиланням на лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталію Тімко.

 

Нові пацієнти – з міста Львова, Пустомитівського та Жовківського районів.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 89 осіб. Стан більшості хворих – середньої важкості, ще у 19-ти стан є важкий. Також двоє пацієнтів підключені до апарату штучної вентиляції легень.

На сьогодні самоізоляції знаходяться 692 особи. За увесь час виписано – 171 пацієнта.

Загалом на Львівщині за час карантину із підозрою COVID-19 звернулася 952 людини, у 645 пацієнтів не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз в області з підозрою на цю недугу є 155 осіб.

Зазначимо, в області станом на ранок 15 квітня підтверджено 152 випадки інфікування коронавірусом. Шестеро людей від COVID-19 померли, ще стільки ж одужали.

В Україні станом на ранок 15 квітня зафіксовано 3764 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Із них – 108 летальних, 143 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 392 нові випадки.

Додамо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *