ОСТАННІ НОВИНИ

Моторошне вбивство літньої пари на Левандівці: поліція затримала двох підозрюваних

Вероніка Рой

|

У вівторок, 14 квітня, поліцейські затримали двох 20-річних хлопців, яких підозрюють у вбивстві подружньої пари в квартирі на вулиці Моторній, що на Левандівці у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Зазначимо, інформація про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Моторній знайшли тіла чоловіка та жінки зі слідами насильницької смерті надійшла у поліцію 13 квітня близько 10.30. Загиблими виявилась подружня пара: 66-річний чоловік та його дружина віком 67 років.

Згодом поліцейські встановили, що до скоєння злочинів причетні двоє хлопців віком 20 років. У поліції кажуть, один із них – львів’янин, який раніше винаймав помешкання у загиблих.

«На його думку, в подружжя могла бути заощаджена значна сума грошей – тому він з товаришем, мешканцем Яворівщини, заманили чоловіка та дружину в квартиру, де сталось вбивство. Вимагаючи вказати де заховані гроші, один із зловмисників наніс потерпілим чисельні ножові поранення, від яких ті померли. Після цього зловмисники забрали ключі від помешкання, де проживали загиблі, поїхали туди та заволоділи грошима і ювелірними виробами. 14 квітня вони були затримані», – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів причетності затриманих до скоєння злочинів. Зокрема, під час санкціонованих обшуків були вилучені ювелірні вироби, якими зловмисники заволоділи у квартирі загиблих, а також автомобіль «БМВ», яким вони користувались.

За фактом було відкрите кримінальне провадження за п.1.п.2. п 6  ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкції статей передбачають максимальне покарання – довічне позбавлення волі.

Слідчі повідомили затриманим про підозру в скоєнні злочину. Досудове розслідування триває.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *