ОСТАННІ НОВИНИ

Медиків 8-ої лікарні Львова поселили на обсервацію у Патріарший Дім УГКЦ

Вероніка Рой

|

У Патріаршому Домі УГКЦ, що на вулиці Хуторівка 35,б у Львові, почали приймати на обсервацію львівських медиків, що лікують пацієнтів із коронавірусною інфекцією. Про це повідомила керівник комісії у справах душпастирства охорони здоров’я сестра Севастіяна Карвацька, передає «Духовна велич Львова».

 

За її словами, 15 квітня у Патріарший Дім поселили після вахтового тижневого чергування 11 медиків з 8-ї лікарні Львова.

«Вони перебуватимуть на обсервації і вже прибули до Патріаршого готелю, що у Патріаршому Домі. Це медичні сестри, лікар, медичні брати, всього їх 11 осіб. Почуваються добре, вони, на сьогодні, всі здорові, задоволені умовами проживання, а також засобами комунікації, які там присутні. Лікарі мають можливість триразового харчування у Патріаршому Домі. Патріарший готель має ще багато місць, може розмістити загалом 50 осіб на проживання. Тому, ми готові на відгуки від інших лікарень і готові також поселити й інших медичних працівників. які цього потребують», – наголосила с. Севастіяна Карвацька.

Додамо, що раніше Глава УГКЦ Блаженніший Святослав заявив про те, що всі церковні і монастирські приміщення, за потреби, будуть передані під шпиталі.

Як інформував Львівський портал, кілька львівських готелів виявили ініціативу безкоштовно приймати працівників лікарень, які працюють далеко від дому і не щодня можуть їздити туди.

Фото: Духовна велич Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *