ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у 116 людей підозрюють коронавірус

Ольга Денисяка

|

Станом на 16:30 год. понеділка, 13 квітня, з підозрою на коронавірусну інфекцію на Львівщині опинилися ще 34 людини. Загалом в області коронавірус підозрюють у 116 осіб. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

 

Нові пацієнти з міста Львова, Миколаївського, Пустомитівського районів та Полтавської області.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 85 осіб.

На самоізоляції знаходяться 597 осіб. За увесь час виписано – 158 пацієнтів. Стан більшості хворих -середньої важкості. У 18-ти пацієнтів стан важкий. Троє пацієнтів на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 840 людей.

За увесь час в сумі у 600 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 116 осіб. У 124 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 5 осіб померли. Семеро осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 6 пацієнтів одужали.

У Львові також діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *