ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі окупанти поранили трьох українських бійців

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 11 квітня, збройні формування Російської Федерації знову порушували зобов’язання щодо припинення вогню та вісім разів обстріляли українські позиції на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

У районі оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог відкривав вогонь по позиціях ООС поблизу Славного, Широкиного та Пісків. На цих напрямках українські підрозділи оперативно припиняли вогневу активність противника, тож його обстріли були нетривалими.

Натомість у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти порушували Мінські домовленості щодо відведення важких озброєнь. Тут вони гатили біля Новотошківського та Новозванівки.

Протягом минулої доби противник застосував проти наших воїнів заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожих обстрілів 11 квітня поранення отримали троє українських військових.

За даними розвідки, наші воїни вогнем у відповідь поранили сім найманців Російської Федерації.

«Сьогодні вночі одразу російські окупаційні війська обстріляли з ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру наші позиції поблизу села Тарамчук на Приазов’ї. Вогнем у відповідь Об’єднані сили негайно припинили ворожу провокацію. Втрат серед українських захисників немає», – кажуть у штабі ООС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *