ОСТАННІ НОВИНИ

У 25-річного львів’янина вилучили наркотиків на 600 тисяч гривень

Вероніка Рой

|

У Львові поліцейські затримали 25-річного львів’янина, у якого знайшли наркотичні засоби «канабіс», «амфетамін» та психотропну речовину «МДМА» загальною вартістю близько 600 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Так, 9 квітня на вулиці Володимира Великого у Львові  поліцейські побачили перехожого, котрий поводився підозріло та, побачивши правоохоронців, намагався втекти. Згодом поліцейські встановили особу втікача – 25-річного львів’янина та під час поверхневої перевірки виявили у нього дев’ять поліетиленових пакетів і чотири згортки з наркотичною речовиною «канабіс» загальною вагою близько одного кілограма.

Окрім того, під час проведення першочергивх слідчих дій, правоохоронці виявили та вилучили у зловмисника фольговий згорток із «амфетаміном» вагою близько 80 грамів, поліетиленові пакети з однією тисячею таблеток «МДМА», паперовий згорток із «канабісом», електронні ваги, а також пристрої і засоби для виготовлення та маркування психотропних таблеток «МДМА». Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Загальна вартість виявлених наркотичних та психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить близько шістсот тисяч гривень.

Таким чином поліцейські перекрили канал постачання наркотичних засобів «канабіс» з Запорізької області до Львова.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють весь ланцюг злочинної діяльності львів’янина.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *