ОСТАННІ НОВИНИ

Пласт святкуватиме своє 108-річчя у режимі онлайн

Соломія Головіна

|

Львівські пластуни разом з осередками Києва, Харкова та Івано-Франківська святкуватимуть 108-річчя організації у режимі онлайн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі львівського осередку скаутської організації «Пласт».

 

Традиційно 12 квітня Пласт відзначає річницю з Дня першої присяги. Вперше це буде святкування на рівні всієї країни, організоване чотирма осередками Пласту: Київ, Харків, Івано-Франківськ та Львів.

«І вперше за кілька десятиліть святкування відбуватиметься не на вулицях і площах міста, а в онлайн режимі. Очікується, що біля екранів комп’ютерів та смартфонів збереться понад 5 тисяч пластунів з усієї України», – наголошують пластуни.

Святкування почнеться 11 квітня об 11:00 год. Як наголошують організатори, в програмі заходу заплановані квести, майстер-класи і лекції, зокрема про парашутний спорт, археологію, етнос, писанкарство та багато іншого. Кожен осередок матиме свій час виходу в ефір. Святкування триватиме до 21:00 год. і завершиться традиційною пластовою ватрою зі співами.

«Гори грою» – слоган цьогорічного святкування Дня пластової присяги.

«Попри карантин і неможливість традиційно відсвяткувати День пластової присяги, ми хочемо зберігати чар пластування і ширити його серед людей. Теперішні події кардинально змінили наші плани, як у всіх. Тому ми шукаємо способи перевести всі наші формати заходів в онлайн режим. Організувати і взяти участь в такій події в онлайні – для нас цікавий виклик. Технології дозволяють нам долучити до заходу всіх охочих. Тому чекаємо вас в 11 квітня в ефірі», – зауважила керівниця осередку Пласту у Львові Анастасія Слюсаренко.

Тож долучайтесь до спільного святкування цими вихідними за лінком в Youtube https://bit.ly/dpp2020live.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *