ОСТАННІ НОВИНИ

ДБР повідомило Чорновол про підозру в умисному вбивстві

Ольга Денисяка

|

Державне бюро розслідувань повідомило колишній народній депутатці Тетяні Чорновол про підозру в умисному вбивстві внаслідок підпалу партійного офісу «Партії регіонів» у 2014 році. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі ДБР.

 

«Слідчі ДБР повідомили про підозру народному депутату України VIII скликання. Її підозрюють в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненого за попередньою змовою групою осіб у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб», – йдеться у повідомленні.

Як поінформували у ДБР, 18 лютого 2014 року Чорновол керувала діями групи осіб та безпосередньо брала участь у підпалі будівлі на вулиці Липській у центрі Києва, в якій розташовувався офіс однієї з політичних партій.

«Унаслідок пожежі загинув працівник 1948 року народження, який перебував у приміщені партійного офісу», – зауважили у бюро.

Зазначається, що 10 квітня ДБР провело обшуки в будинку ексдепутат, під час якого вилучено речі, «які мають доказове значення для розслідування, предмети з ознаками холодної та вогнепальної зброї, набої».

У разі доведення вини, підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Фото: ДБР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *