ОСТАННІ НОВИНИ

Від осколкового поранення на Донбасі загинув український військовий

Соломія Головіна

|

У четвер, 9 квітня, внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі загинув один український військовослужбовець. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

Збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню, з них п’ять – із використанням заборонених Мінськими домовленостями озброєнь.

Під час обстрілів окупанти застосовували міномети калібру 82 мм, протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Прицільним вогнем у відповідь Об’єднані сили рішуче припиняли ворожу злочинну активність.

«Російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли українських захисників на Луганщині. Ворог застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Об’єднані сили відкрили вогонь у відповідь та подавили активність противника. На жаль, в ході бою один військовослужбовець Збройних Сил України отримав осколкове поранення не сумісне з життям», – мовиться у інформації штабу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *