ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині із підозрою на коронавірус – 92 людини

Андрій Котенський

|

Станом на ранок 30 березня в обласній інфекційній лікарні перебуває 64 особи, на самоізоляції – 77 людей. Коронавірус підтверджено у п’яти людей. Про це Львівському порталу повідомили у пре службі Львівської міськради.

 

Із 5 випадків, у яких було підтверджено коронавірус, 1 людина перебуває в лікарні, а 4 – вдома на самоізоляції.

«Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 64 особи. На самоізоляції є 77 людей. Загалом за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 197 осіб. За результатами тестів у 5 з них підтверджено діагноз коронавірус”, – йдеться у повідомленні.

За даними ЛОДА, у період з 22:00 год 29 березня по 08:00 год 30 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще двоє осіб. Це пацієнти з Жовківського і Пустомитівського району.

“Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 92 особи. У п’яти пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Два особи знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії”, – повідомляють у ЛОДА.

Нагадуємо, що у Львові працює безкоштовна Гаряча лінія «Стоп коронавірус»0 800 208 868. За словами ініціатора створення Гарячої лінії Ігора Васюника, консультації львів’янам надають медики щодо захисту, симптоматики та алгоритму дій щодо ефективної протидії поширенню коронавірусу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *