ОСТАННІ НОВИНИ

#ЗалишайсяВдома: через коронавірус лікарі запустили всеукраїнський флешмоб

Наталя Дуляба

|

Через стрімке поширення у світі коронавірусної інфекції, яка дійшла й до України, лікарі запустили у мережі соціальний флешмоб #ЗалишайсяВдома. Таким чином українців закликають дотримуватись карантину і не виходити у громадські місця без нагальної потреби. Про це повідомляє Львівський портал.

Всеукраїнський флешмоб розпочали лікарі, які попри карантин продовжують працювати в інтенсивному режимі й надавати медичну допомогу пацієнтам із підозрою на коронавірус. Медики почали поширювати у соцмережах фотографії, на яких закликають українців бути соціально відповідальними і дотримуватись карантину.

«Ми працюємо – ти залишаєшся вдома», «Ми залишаємось тут заради вас. Будь ласка, залишайтесь вдома заради нас», – закликають лікарі зі світлин.

Таку ініціативу вже підтримали поліцейські, надзвичайники, прикордонники, Міністерство охорони здоров’я та працівники інших спецслужб. Також до флешмобу долучилися й небайдужі українці, які у мережі дякують лікарям за їхню жертовну працю.

Львівський портал також долучається до флешмобу і висловлює подяку медикам за їхню самовіддану працю. Ми теж продовжуємо працювати, щодня тримаємо руку на пульсі подій, оперативно інформуємо вас про всі важливі новини і при цьому залишаємося вдома. Закликаємо всіх бути максимально відповідальними і дотримуватись карантину. Те, наскільки стрімко поширюватиметься в Україні коронавірус, залежить саме від нас!

#STOPCOVID19 #ЗалишайсяВдома #ДякуюЛікарям

Усі фото – зі соцмереж

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *