ОСТАННІ НОВИНИ

На Пасічній п’яні водії двічі за ніч в’їжджали у острівці безпеки

Вероніка Рой

|

Вночі, 23 березня, у Львові на вулицій Пасічній нетверезі водії двічі наїжджали на острівці безпеки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

 

Близько 1-ї години патрульні отримали виклик про ДТП на перехресті Пасічна-Личаківська.Там автомобіль Audi в’їхав в острівок безпеки, збивши на своєму шляху світлофор і знаки. Автомобілем керував 22-річний львів’янин. Як повідомляють патрульні, ні він, ні пасажир не постраждали. У водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння і пристрій драгер показав результат 3,02 проміле.

На молодого чоловіка оформили два протоколи: за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП та за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Другий випадок трапився на перетині вулиць Пасічна-Медової Печери о 3-й годині. Там автомобіль Chevrolet Aveo теж в’їхав в острівок безпеки, зніс знаки і, загубивши на місці пригоди номерні знаки та дзеркало, поїхав геть.

Патрульні швидко встановили винуватця аварії. Автомобіль з ознаками ДТП стояв біля під’їзду. 42-річний львів’янин, приїхавши додому, одразу ліг спати. Втікач був у стані сильного алкогольного сп’яніння і від перевірки відмовився.

На нього склали три протоколи: з порушення ПДР, що призвело до ДТП за втечу з місця ДТП та за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Відео: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *