ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають вшанувати пам’ять Ярослава Федоришина, запаливши свічку на вікні

Вероніка Рой

|

Родина відомого львівського митнця Ярослава Федоришина закликає не брати участі у парастасі та похороні діяча. Львів’ян закликають долучитись до вшанування його пам’яті, запаливши свічку на своєму вікні ввечері, 20 березня. Про це повідомляє Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» на своїй сторінці у Facebook.

 

Як відомо, директор театру «Воскресіння» помер 20 березня. Парастас за митцем відбудеться сьогодні о 19.00 год. в Cоборі Святого Юра. Церемонія похорону-панахида відбудеться завтра 21 березня о 11.00 год. – з Cобору Святого Юра. Поховають Ярослава Федоришина на Личаківському кладовищі.

«Хочемо звернути Вашу увагу на важливе прохання від родини ! У зв’язку з ситуацією поширення пандемії коронавірусу, на похороні буде присутня лише родина. Всіх, хто хоче вшанувати пам’ять легендарного Ярослава Федоришина – просимо Вас запалити свічку пам’яті про нього на своєму вікні – сьогодні ввечері, 20 березня о 19.00», – повідомляють у театрі «Воскресіння».

Після завершення періоду пандемії буде проведена окрема церемонія вшанування пам’яті легендарного заслуженого діяча мистецтв України Ярослава Федоришина.

Ярослав Федоришин – український театральний діяч, режисер, актор, Заслужений діяч мистецтв України, директор та художній керівник Львівського академічного духовного театру «Воскресіння», засновник Міжнародного театрального фестивалю «Золотий Лев».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *