ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янка під час конфлікту зарізала 31-річного знайомого

Соломія Головіна

|

У Львові 36-річна львів’янка під час конфлікту зарізала 31-річного знайомого, який прийшов у гості. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Львівській області.

 

Зазначається, що 18 березня від медиків «швидкої» надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Величковського у Львові вони виявили тіло чоловіка без ознак життя зі слідами насильницької смерті.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Шевченківського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – 31-річного львів’янина. Також встановлено, що причиною його смерті стала «колото-різана рана в області грудей».

У той день чоловік разом з товаришем перебували в гостях у свого знайомого в його квартирі, де також тимчасово проживала 36-річна львів’янка. Близько 00:30 год. між мешканкою та гостем виник конфлікт, під час якого жінка завдала йому ножового поранення.

Зловмисниці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі до п’ятнадцяти років.

Невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід, досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *