ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові п’яний батько залишив однорічну дитину посеред вулиці

Ольга Денисяка

|

У четвер, 12 березня, на вулиці Максимовича перехожі помітили, що до візка з дитиною годину ніхто не підходив. Згодом малечу забрав невідомий чоловік. Поліція знайшла чадо на підлозі під’їзду поруч з п’яним батьком. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Близько другої години дня перехожі помітили на вулиці Максимовича візок з дитиною, до якого більше години ніхто не підходив.

Небайдужі викликали поліцію, але ще до прибуття правоохоронців п’яний чоловік забрав малечу і зайшов з нею в під’їзд.

Поліцейські піднялися на п’ятий поверх і були вражені: 36-річний чоловік спав під дверима, а дитинча повзало поруч. Виявилось, що це був батько дитини.

«Малечу негайно підняли з підлоги і почали стукати у квартиру під якою лежав чоловік. Двері ніхто не відчиняв. Раптом батько прокинувся і повідомив, що він один з дитиною. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і не дуже усвідомлював, що відбувається», – розповідають патрульні.

Community policing: Небайдужа громадянка і патрульні допомогли 4-місячному немовляті допоки нетверезий батько спав Напередодні, близько 14 години патрульних викликала жінка на вулицю Максимовича і повідомила про немовля у візочку, яке без нагляду дорослих стоїть посеред вулиці вже близько години.Патрульні 4 батальйону негайно приїхали на місце події. Заявниця розповіла, що за дитиною вийшов чоловік у нетверезому стані за 5 хвилин до приїзду поліцейських.Поліцейські з'ясували у місцевих, що батьки дитини постійно зловживають алкоголем і не мають постійної роботи. Інспектори вирішили перевірити умови життя дитини, встановивши можливу адресу проживання пішли до сім'ї малюка.Патрульні піднялися на 5 поверх і були вражені: 36-річний батько спав під дверима, а 4-місячне немовля повзало поруч. Заступник командира роти Віктор Варениця негайно підняв дитину з підлоги і почав стукати у квартиру. Двері ніхто не відчиняв. Раптом батько прокинувся і повідомив, що він один з дитиною.Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і не дуже усвідомлював, що відбувається.Командир та його напарник Роман Харчук прийняли рішення їхати у Сихівський відділ поліції. Туди викликали інспекторів ювенальної превенції. Допоки тривало встановлення обставин, батько заснув на кріслі у відділі поліції. На місце приїхала мама дитини. Виявилося, сім'я вже стоїть на обліку як неблагонадійна. Далі справою займатимуться соцслужба і ювенальна превенції. Дякуємо небайдужій громадянці, яка не пошкодувала свого часу і разом з патрульними допомогла немовляті.#ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #Lvivpolice

Gepostet von Патрульна поліція Львівської області am Freitag, 13. März 2020

 

Батька з дитиною забрали до Сихівського відділу поліції. Поки тривало встановлення обставин, батько заснув. На місце також приїхала мама. Далі справою займатимуться соцслужба і ювенальна превенція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *