ОСТАННІ НОВИНИ

Вистрілив у жінку, а потім в очевидця. Оприлюднено подробиці вбивства у Пустомитах

Андрій Котенський

|

На Львівщині триває поліцейська спецоперація для встановлення місця перебування та затримання 56-річного жителя Харківської області, який у Пустомитах вбив молоду жінку та розстріляв очевидця події. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

 

За даними правоохоронців, 1 березня близько 21.25 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Садовій у місті Пустомити стріляли, внаслідок чого поранили двох осіб – молоду дівчина та чоловіка.

«Встановлено, що близько 21.00 на вулиці Садовій у Пустомитах 56-річний житель Харківської області вистрілив у голову своїй знайомій, 22-річній мешканці міста Яворів, а також поранив очевидця події, котрий кинувся на допомогу дівчині. Зловмисник втік на мікроавтобусі «Фольксваген Т5». На території Львівської області введено поліцейську операцію, до розшуку та затримання зловмисника задіяні працівники усіх підрозділів поліції Львівщини», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок отриманого поранення дівчина померла дорогою до лікарні у кареті «швидкої», а 42-річний мешканець Пустомитівського району з вогнепальним пораненням грудної клітини був госпіталізований.

Невдовзі в лісовому масиві між селами Наварія та Поршна Пустомитівського району поліцейські виявили мікроавтобус, на якому втік зловмисник.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за фактом умисного вбивства та замаху на вбивство. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – довічне позбавлення волі.

За даними Zaxid.net, вбивство сталося біля ресторану «Едельвейс». Нападник є уродженцем Харківщини, однак уже кілька років мешкав у селі Малечковичі Пустомитівського району. Втім, близько року він кудись переїхав. У нього також є цивільна дружина. Загибла 22-річна дівчина Олена С. проживала у місті Яворів, 22-річна дівчина була коханкою Віктора Тура.

Раніше Львівський портал повідомляв, що за підозрою у вчиненні вбивства у Пустомитах розшукується небезпечний злочинець, житель Харківської області. Прикмети: зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани.

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місце перебування зловмисника, просимо зголоситись на оперативну лінію 102. Розшукуваний може бути озброєний!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *