ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада Львова продасть будівельній компанії земельну ділянку майже за 2 млн грн

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада майже за 2 млн грн продасть ТзОВ «Автосервісний центр» земельну ділянку на вул. Новознесенській, 2, що на Новому Знесінні. «За» відповідну ухвалу у четвер, 20 лютого, під час позачергової сесії проголосували 43 депутати. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Прийнятою ухвалою депутати дозволили за 1,9 млн грн продати ТзОВ «Автосервісний центр» земельну ділянку площею 0,2141 га на вул. Новознесенській, 2 для обслуговування нежитлових будівель.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Ділянка належить до земель промисловості, транспорту і зв’язку, а її цільове призначення – для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

Земельна ділянка розташована у Личаківському районі неподалік від межі історичного ареалу Львова. Сьогодні на ній знаходяться занедбані гаражі та адмінбудівлі загальною площею 534,3 кв м, які з 2017 року є у власності ТзОВ «Автосервісний центр».

Водночас у пояснювальній записці до ухвали вказано, що у 2018 році Держгеокадастр Львівщини встановив нормативну грошову оцінку землі понад 2,57 млн грн. А станом на серпень минулого року її ринкова вартість становила більше 1,9 млн грн (майже по 895 грн за м кв). Саме за цю суму мерія й продає земельну ділянку ТзОВ «Автосервісний центр».

У липні минулого року компанія вже сплатила понад 500 тис. грн як авансовий внесок за цю земельну ділянку. Решту суми ТзОВ «Автосервісний центр» має оплатити протягом 30 днів після нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.

Зазначимо, що продаж землі на вул. Новознесенській, 2 депутати погодили без обговорення.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Автосервісний центр» існує з 2014 року і займається організацією будівництва.

Фірма належить львів’янам Мокляку Ігорю Володимировичу (60%) та Мокляку Ігорю Степановичу (40%). Вони обоє є також співвласниками ПрАТ «Ремонтно-будівельне управління «Галич», яке займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *