ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр культури Бородянський похвалив «Битву екстрасенсів»

Наталя Дуляба

|

Міністр культури України Володимир Бородянський заявив, що завдяки телешоу «Битва екстрасенсів» на телеканалі СТБ, де він працював, вдалося розкрити чимало кримінальних справ. Про це він сказав в інтерв’ю Громадському, передає Львівський портал.

 

Журналіст зі Львова Данило Мокрик розмовляв із міністром культури про контент українських телеканалів, в тому числі й про програми, які дозволяють їм збільшувати дохід. В цьому контексті Володимир Бородянський досить схвально висловився щодо шоу «Битва екстрасенсів».

«Битва екстрасенсів» – це один із продуктів, який приваблював велику аудиторію. І можна по-різному оцінювати – шлак, не шлак. Але завдяки «Битві екстрасенсів» зокрема, або тільки завдяки «Битві екстрасенсів» було розслідувано багато кримінальних справ, а невинно засуджені люди вийшли з в’язниць», – сказав Бородянський.

На запитання про те, чи вірить міністр в екстрасенсорику, той відповів, що він «слабо віруюча» людина, «але це ті випадки, які фактично були».

Зазначимо, що останні 7 років перед роботою у Кабінеті міністрів Володимир Бородянський очолював медіахолдинг StarLightMedia олігарха Віктора Пінчука (телеканали СТБ, «Новий канал» та ICTV).

46-річний Володимир Бородянський є родом із Нового Роздолу, що на Львівщині. На посаду міністра культури України його призначили у серпні 2019 року. До цього Мінкульт очолював актор Євген Нищук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *