ОСТАННІ НОВИНИ

У 2020 році громадські організації отримають з бюджету Львова понад мільйон гривень

Ольга Денисяка

|

У 2020 році громадським організаціям Львова скерують 1 078 545 грн. Ці кошти отримають 17 найкращих соціальних ініціатив. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як розповів начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин цього року зросла кількість громадських ініціатив, до фінансування яких долучилось місто. Також зросла і сума коштів, яку скерували на ці потреби. Так, у 2020 році на ці потреби передбачили 1 078 545 грн, тоді як у 2019 році –  955 625 грн, а у 2018 році – 795 850 грн.

«Цього року ми фінансово підтримали найбільшу за останні роки кількість заходів, адже громадські організації скерували нам на розгляд багато дуже потрібних місту соціальних ініціатив. Притому всі вони – цікаві, різнопланові й розраховані на різні категорії громадян: і бездомних, і людей з інвалідністю, і дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, і малозабезпечені сім’ї, і молодь з особливими потребами. Що ж до різноплановості заходів, то це – мандрівки, таборування, оздоровлення, закупівля шкільного приладдя для дітей із кризових сімей, майстер-класи, концерти, конкурси, сангігієнічні послуги для бездомних, харчування для потребуючих»,  –  зазначив Ігор Кобрин.

(Натисніть на зображення, щоб його збільшити)

(Натисніть на зображення, щоб його збільшити)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *