ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на романтичний концерт до Дня Валентина

Андрій Котенський

|

З нагоди Дня святого Валентина 14 лютого 2020 року суперфіналіст проєкту «Голос країни» Михайло Мирка та ансамбль LaVIVO з програмою «Люблю» виступлять у Центрі Довженка та виконають українські та світові хіти про кохання. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Михайло Мирка – фіналіст четвертого сезону «Голос країни. Перезавантаження». Талановитий співак, який все життя присвятив музиці. Працює в жанрах поп та естрадна музика. Ще в дитинстві музикант опановував гру на скрипці. Згодом став студентом Львівського музичного коледжу імені Станіслава Людкевича, який успішно закінчив, а потім підкорив і Львівську національну музичну академію імені Миколи Лисенка. Михайло Мирка – це голос, який завоював любов мільйонів прихильників.

Ансамбль LaVIVO створений у 2009 році.  Першим масштабним проектом колективу був сольний виступ на гала-концерті Всеукраїнського фестивалю різдвяної музики «Велика коляда». До складу колективу входять молоді професіонали, студенти Львівської національної музичної академії ім. М.В.Лисенка, лауреати міжнародних вокальних конкурсів Юрій Вітошинський, Артем Банар, Петро Вовк, Антон Рамський, Іван Стецик, Іван Лихач. Ансамбль активно гастролює по світу та здобув велику популярність у КНР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *