ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепці Федині вручили підозру через погрози Зеленському

Вероніка Рой

|

Народній депутатці від фракції «Європейська солідарність» Софії Федині Державне бюро розслідувань сьогодні, 12 лютого, вручило повідомлення про підозру через погрози президенту Володимиру Зеленському. Про це Софія Федина сказала в ефірі телеканалу «Прямий».

 

«За результатами вручення підозри, маю повістку на допит» – повідомила Федина.

Пресслужба ДБР наразі офіційної інформації ще не оприлюднила.

Зазначимо, Софію Федину у Державне бюро розслідувань для вручення підозри викликали двічі: 6 та 12 лютого. Втім, 6 лютого народна депутатка у ДБР не з’явилася.

Нагадаємо, 26 жовтня 2019 року президент Володимир Зеленський перебував у с.Золоте-4, де добровольці та ветерани виступали проти відведення українських військ. Спілкування із добровольцями виявилось дуже емоційним. Під час розмови з одним із чоловіків Зеленський заявив: «Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати. …  Я – президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь».

У цей же день, народна депутатка «Євросолідарності» Софія Федина та волонтерка Маруся Звіробій, коментуючи висловлювання Зеленського, наголошували на неприпустимості такої поведінки президента, звинувачували його у спробі капітуляції перед агресором та припускали, що може статися із Зеленським на передовій.

Відтак слідчі Держбюро розслідувань скерували до Генпрокуратури України проєкт повідомлення про підозру у погрозі вбивством щодо Президента України чинній народній депутатці України від Львівщини Софії Федині.

Фото: Прямий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *