ОСТАННІ НОВИНИ

Нацвідбір на Євробачення-2020: перша трійка фіналістів

Наталя Дуляба

|

У суботу, 8 лютого, в Києві відбувся перший півфінал Національного відбору на Євробачення, в якому свої пісні представили 8 конкурсантів. Втім до фіналу з них потрапили лише троє: Jerry Heil, GO-A та KRUТЬ. Про це пише УП, передає Львівський портал.

Виконавців оцінювали члени журі Тіна Кароль, Андрій Данилко та Віталій Дроздов.

Кароль одразу заявила, що буде берегинею наших конкурсантів. А Данилко запевнив, що він за талант і на боці молодих артистів.

Jerry Heil виконувала пісню про веганство.

«Мені дуже сподобалася пісня “Охрана Отмєна”, мені дуже ви подобаєтеся. Але тут же треба чимось вражати. Але як не загубитися серед аристів, які там представлені… Це реально добре, але наскільки це підходить для Євробачення, я не знаю… Ви нібито не можете качнуть людей. Хочеться якогось драйва», – прокоментував виступ Андрій Данилко.

«Це і є новий драйв. Ви – людина з величезним авторським потенціалом… Енергетика у вас схожа з Біллі Айліш», – водночас зауважив Віталій Дроздов.

Марина KRUТЬ зачарувала суддів своїм виконанням та грою на бандурі.

«Це одна з найкрасивіших пісень у Нацвідборі цього року. Це той випадок, коли є і комерція, і етносамоідентифікація. Пазл склався», – сказала Тіна Кароль.

«Єдина проблема – ви, Марино, ховаєтеся за бандурою. Ви можете дивувати своїм артистизмом. Але пісня має заходити з першого разу. А ваша пісня заходить з 3-4 разу, вона божественна», – заявив Дроздов.

Гурт Go-A з піснею «Соловей» дивував народним вокалом та сучасним звучанням.

«Мені дуже сподобалося. Ви великі молодці. Це реально талановито та стильно. Це було дуже органічно, красиво та сучасно. Мені хотілося аплодувати, я за вас вболіватиму», – розхвалив виступ Андрій Данилко.

«Дійсно крута та особлива пісня. Але мені не дуже сподобався номер», – зауважив Віталій Дроздов.

«Цей гурт – відкриття сьогоднішнього вечора. У вас все попереду», – додала Тіна Кароль.

Зазначимо, що другий півфінал Нацвідбору на Євробачення-2020 відбудеться 5 лютого, а фінал – 22 лютого.

Цьогорічне Євробачення проходитиме у нідерландському місті Роттердам 12-16 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *