Бійці батальйону «Львів» вирушили на Донбас

Наталя Дуляба

|

Бійці батальйону поліції особливого призначення «Львів» та зведеного загону поліції Львівщини в порядку ротації вирушили в зону Операції об’єднаних сил. Там вони змінять своїх товаришів, які поїдуть додому. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Для виконання бойових завдань бійці батальйону «Львів» вирушили на Донбас у суботу, 8 лютого. Їх проводжали товариші по службі, родичі, друзі та керівництво поліції Львівщини.

Військових також благословив військовий капелан отець Всеволод. Він наголосив, що за бійців і їхні сім’ї завжди моляться священники та громада Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла.

Також отець подякував захисникам України за їхнє служіння і закликав постійно плекати мир у своїх серцях, оскільки саме з цього починається справжня перемога.

Зазначимо, що батальйон поліції особливого призначення «Львів» є добровольчим формуванням, яке створили у 2014 році при МВС України у Львівській області. Командиром є майор поліції Володимир Цьорох.

Бійці батальйону «Львів» брали участь у боях у Дебальцевому, Станиці Луганській, Кримському, Слов’янську, Маріуполі.

Фото: поліція Львівщини, Капеланство.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *