ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія Львова просить облраду передати у власність міста приміщення аптечного складу на П’ясецького

Вероніка Рой

|

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина з пропозицією передати нерухоме майно аптечного складу на вул. А. П’ясецького, 9 у власність міста, адже воно підлягає списанню. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Зокрема, у листі йдеться, що в порядку денному сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться 11 лютого, передбачено розгляд питання «Про надання КП ЛОР «Обласний аптечний склад» дозволу на списання основних засобів», яке передбачає списання нерухомого майна у Львові на вул. А. П’ясецького, 9. Загалом — це 13 об’єктів нерухомості, площею понад чотири тисячі квадратних метрів.

У мерії Львова запевняють, що місто гарантує продати його з публічного прозорого аукціону, а всі виручені кошти — скерувати на вирішення проблем комунальних установ обласної ради, що є на території міста. А саме: КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня», КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», КНП ЛОР «Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр» та Львівський історичний музей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *