ОСТАННІ НОВИНИ

Двом акторам російської комедії заборонили в’їзд в Україну на 10 років

Вероніка Рой

|

Двоє російських акторів отримали 10 років заборони на в’їзд України через те, що вони відвідували окупований Крим. Про це інформує Держприкордонслужба України.

 

Як повідомляється, група громадян Російської Федерації прибула вчора в один з пунктів пропуску на українсько-молдовському кордоні. Вони зазначили, що є учасниками ліричної комедії «Ідеальний свідок». Співробітникам Державної прикордонної служби України вони повідомили, що їдуть на гастролі. Проте було з’ясовано, що двоє з росіян є акторами, які незаконно відвідували тимчасово окуповану територію АР Крим, де брали участь у зйомках фільму. Прикордонники відмовили їм у в’їзді в Україну та проставили заборону в’їзду в нашу країну терміном на 3 роки.

«Ще двоє іноземців з цієї групи не змогли підтвердити мету своєї поїздки в Україну, через що також були не пропущені через кордон. Решта громадян Росії відмовилися їхати в Україну.Після завершення всіх процедур їх повернули до Республіки Молдова», – йдеться у повідомленні ДПСУ.

Прикордонники зазначають, щовже за декілька годин ця група іноземців знову з’явилася на українському кордоні. Цього разу вони обрали інший пункт пропуску, сподіваючись, що їм все ж вдасться потрапити в нашу країну. Окремі іноземці чітко розуміли про наявність у них заборони на в’їзд.

«Громадяни РФ знову були зупинені під час заходів прикордонного контролю та не пропущені в Україну. Цього разу двоє громадян Росії, які вже мали заборону в’їзду в Україну, своїми діями через умисне невиконання рішення вчинили правопорушення та були притягнуті до відповідальності отримавши штраф. Крім того, їм продовжено термін заборони до 10 років. Іншим 4 громадянам Росії проставлено заборону в’їзду в Україну терміном на 3 роки», – додають у ДПСУ.

Як інформує УП з посиланням на власні джерела, мова йде про двох російських акторів Павла Баршака та Олену Корикову.

Фото:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *