ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін готує сайт з інформацією про тарифи на газ для населення

Ольга Денисяка

|

Кабінет міністрів запускає сайт, де буде відображена структура тарифів на газ в різних регіонах країни. Про це сказала заступник керівника ОП Юлія Ковалів в ефірі «Свобода слова» на ICTV, повідомляє Українська правда.

 

«До кінця місяця у нас буде окремий сайт, де по кожному місту буде видно, яка структура тарифу, по скільки ця компанія купує газ, яка знижка буде надаватися по кожному місту. І не інакше як ми з вами, кожен з нас, який отримує платіжку, повинен контролювати, а ефективно ці гроші витрачаються», – зазначила Юлія Ковалів.

Такий сайт буде відповіддю на дії влади на місцях, які іноді не можуть пояснити жителям власних міст, чому розмір платіжки за комунальні послуги саме такий, уточнила заступник голови ВП.

За її словами, близько 90% комунальних підприємств належать місцевій владі, а половина їх керівників є «фактично безпорадними» в управлінні підприємствами.

Раніше Львівський портал повідомляв, що із січня 2020 року мешканці Львівщини починають отримувати дві платіжки за газ: одну – за його споживання, іншу — за транспортування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *