ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські розшукали двох дітей, які заблукали під Стриєм

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці допомогли двом 12-річним хлопцям, які заблукали на околиці Стрия, потрапити додому. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

В суботу ввечері, 1 лютого, орієнтовно о 18:30 год. у поліцію зателефонували двоє 12-річних хлопців і повідомили, що заблукали, гуляючи околицями Стрия.

Правоохоронці встановили зв’язок з хлопцями, за прикметами зорієнтувались на місцевості і за кілька хвилин поліцейські екіпажу групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції розшукали їх та доставили додому.

«У цій ситуації хлопці діяли абсолютно правильно – на вулиці вже стемніло і, зрозумівши, що заблукали, вони не панікували, а зателефонували на оперативну лінію 102 та попросили про допомогу. Коли з ними зв’язались поліцейські, вони змогли чітко описати своє місце перебування та дочекались групу реагування. З хлопцями все гаразд, цілими та неушкодженими поліцейські доставили їх по домівках», – розповів начальник Стрийського відділу поліції Іван Малиш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *