ОСТАННІ НОВИНИ

На Старосамбірщині поліцейські викрили місцевого мешканця з причепом незаконно зрубаних дерев

Соломія Головіна

|

На Старосамбірщині поліцейські викрили 52-річного місцевого мешканця, причетного до незаконної порубки дерев. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Як зазначається,  29 січня поліцейським надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що у лісовому масиві поблизу одного з сіл району здійснюється незаконна порубка дерев.

На місце події негайно прибули працівники сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, а також дільничні офіцери територіального відділення поліції. Правоохоронці виявили поблизу лісу причіп, завантажений деревиною хвойних порід без маркування.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 52-річний місцевий мешканець. Чоловік повалив дерева бензопилою і мав намір використати їх для власних потреб.

17 незаконно зрубаних колод правоохоронці вилучили та передали на зберігання в лісогосподарство. Сума заподіяних збитків встановлюється.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Чоловікузагрожує до трьох років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *