ОСТАННІ НОВИНИ

У Академії сухопутних військ вивчають нові зразки автоматів та снайперських гвинтівок

Омелян Шевчук

|

У Національній академії вивчають нові снайперські гвинтівки, а також нагадали військовим про дотримання заходів безпеки при керуванні транспортом. Про це Львівському порталу повідомили у прессресслужбі Національної академії СВ.

У рамках проведення профілактичних заходів щодо попередження дорожньо-транспортних пригод представники відділу озброєння вишу провели заняття з особовим складом Національної академії сухопутних військ. До участі у проведенні заходу також було запрошено офіцерів Військової інспекції безпеки дорожнього руху Західного територіального управління Військової служби правопорядку у ЗС України.

Військовослужбовцям вишу, у першу чергу власникам особистого транспорту, нагадали про необхідність дотримання заходів безпеки при керуванні автомобілем, а також провели аналіз дорожньо-транспортних пригод з початку 2020 року, й розкрили основні їх причини та передумови.

Окрім цього, фахівці служби ракетно-артилерійського озброєння навчального закладу розповіли присутнім про нові зразки озброєння, як і отримала Академія для якісного навчання майбутніх офіцерів. Зокрема, це напіватоматичні снайперські гвинтівки UAR-10, модернізовані 5,45-мм автомати АК-74 ТК-6 та 7,62-мм ТК-6, тепловізійні приціли Archer.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *