ОСТАННІ НОВИНИ

В центрі Львова п’яний чоловік поранив ножем перехожого

Наталя Дуляба

|

В понеділок, 27 січня, на вул. Ференца Ліста невідомий чоловік вдарив ножем перехожого. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Інцидент стався орієнтовно о 19:30 год. Як попередньо встановили правоохоронці, між 44-річним львів’янином, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, та двома перехожими чоловіками виник конфлікт. Під час нього нетверезий нападник вдарив ножем одного з чоловіків.

«На місце події прибув екіпаж патрульних. Інспектори оглянули потерпілого і виявили під правим ребром проникаюче ножове поранення. Оскільки була сильна кровотеча, зволікати не можна було ні хвилини. Викликавши швидку, патрульні почали надавати домедичну допомогу. Кровотечу вдалося зупинити завдяки гемостатичній губці з амбеном», – йдеться у повідомленні.

Паралельно поліцейські почали шукати нападника. Особу, що підпадала під опис очевидців, спіймали на вул. Чайковського.

Чоловіка затримали, ним виявився 44-річний львів’янин. Потерпілого госпіталізували. Всі обставини події встановлюватимуть слідчі.

Як додали згодом у Нацполіції Львівщини, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Невдовзі суд обере для зловмисника міру запобіжного заходу.

Фото: Ігор Зінкевич, патрульна поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *