ОСТАННІ НОВИНИ

Захисник Януковича став першим заступником голови Держбюро розслідувань

Андрій Котенський

|

Колишній адвокат Віктора Януковича Олександр Бабіков став першим заступником директора Державного бюро розслідувань, відповідна інформація з’явилася на офіційному сайті ДБР, повідомляє Львівський портал.

 

Як повідомляє Цензор.Нет, ще вдень 20 січня в розділі керівництво була інформація тільки про тимчасову виконуючу обов’язки директора Бюро Ірину Венедіктову.

Однак, у своєму відеозверненні вона повідомила, що комісія з відбору завершила роботу, кандидати на посади заступників пройшли перевірку, а накази про їхнє призначення підписано.

 

Імен вона не назвала, але ввечері на сайті з’явилися Олександр Бабіков, який став першим заступником директора ДБР, а також Олександр Соколов – заступник голови відомства.

 

За даними Аргунентів, до Революції Гідності Бабіков очолював у Харківській обласній прокуратурі управління нагляду за органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією. Останні роки він працював як адвокат у юридичній фірмі Aver Lex, яка представляла інтереси президента-утікача. У суді Бабіков захищав Дмитра Іванцова – охоронця Януковича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *