ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові у п’яного водія в авто патрульні знайшли зброю та набої

Вероніка Рой

|

Цієї ночі патрульні виявили в авто у нетверезого водія, який вчинив ДТП на Козельницькій у Львові та поїхав з місця події, зброю та набої. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужьбі патрульної поліції Львівщини.

 

Згідно з інформацією патрульних, цей випадок трапився близько 2 години ночі. Водій на автомобілі Mercedes Vito здійснив наїзд на припаркований автомобіль Toyota RAV4. Зі слів очевидців, керманич намагався поїхати з місця події і ймовірно перебуває в стані сп’яніння.

«Автомобіль інспектори виявили на вулиці П. Мирного. В ньому сидів 47-річний мешканець Івано-Франківської області. Поліцейські помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Від перевірки він відмовився. На водія склали два протоколи: за керування в стані сп’яніння та за порушення ПДР, що призвели до ДТП.  Також на передньому сидінні автомобіля, патрульні виявили предмет, схожий на пістолет та набої, які валялися довкола. На місце події викликали слідчих Сихівського відділу поліції», – мовиться у повідомленні копів.

Ще одного водія, котрий керував авто напідпитку, спіймали цієї ночі на 637 кілометрі автодороги Київ-Чоп.

«Копи виявили автомобіль ВАЗ 21063, який без різких рухів виїжджав на зустрічну смугу та декілька разів на узбіччя. Авто ледь не зачепило металевий відбійник. Екіпаж зупинив транспортний засіб, аби переконатися, що з водієм все гаразд, адже такі маневри загрожували безпеці руху. У 48-річного водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов перевірку на пристрої Drager — результат показав 1,49 проміле. Порушник отримав протокол за керування в стані сп’яніння», – зазначають патрульні.

Загалом цієї ночі патрульні склали 8 протоколів на водіїв, що керували транспортними засобами в стані сп’яніння, а за вихідні — 17.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *