ОСТАННІ НОВИНИ

21 п’яного водія оштрафували під час різдвяних свят на Львівщині

Соломія Головіна

|

На Львівщині правоохоронні органи на Львівщині протягом різдвяних свят склали протоколи про адміністративні правопорушення щодо 21 особи, що керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Правоохоронці прозвітували, що забезпечили правопорядок під час святкування Різдва Христового. Інформується, що  6 та 7 січня до поліції на оперативну лінію 102 надійшло 2120 звернень та повідомлень від громадян: усі вони опрацьовані. Грубих порушень публічного порядку не виявлено.

При цьому зазначається, що стосовно 21 особи, котрі керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Також наголошується, що оскільки святковий період триває, правоохоронці працюють у посиленому режимі. Збільшено кількість поліцейських нарядів для попередження та оперативного реагування на повідомлення громадян про виявлені правопорушення, створені додаткові слідчо-оперативні групи,  а також мобільні вибухотехнічні групи.

Поліція Львівщини вкотре закликає: не зловживайте спиртним, будьте толерантними та взаємоввічливими. Перебуваючи у місцях проведення масових заходів, слідкуйте за своїм майном. Під час поїздок дотримуйтесь Правил дорожнього руху, та не сідайте за кермо напідпитку.

У випадку, якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102 або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *