ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада назвала продаж санаторію на Коновальця незаконним

Ольга Денисяка

|

Львівська облрада виставила на продаж комплекс будівель та споруд на вул. Є. Коновальця, 114, 116, де розміщений Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій. Водночас, наразі тривають судові процеси щодо визнання незаконним і скасування рішення обласної ради про право власності на ці приміщення. Тож Львівська міська рада застерігає не брати участі в аукціоні з продажу цих будівель. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«Мова йде про дитячий санаторій на вул. Коновальця, 144, 116. Це будівлі, які є на балансі 4-ї міської клінічної лікарні. У 2009 році в незаконний спосіб було виготовлено свідоцтво на право власності на цю будівлю Львівською обласною радою. Відповідно, Львівська міська рада звернулася з позовною заявою до суду. Однак обидві інстанції не задовольнили позов мерії», – повідомили в департаменті гуманітарної політики.

Також зазначили, що 26 грудня 2019 року місто подало касаційну скаргу на рішення апеляційного суду, щоб скасувати право власності обласної ради на ці приміщення. Відтак, усіх закликають звернути на це увагу і не брати участь в аукціоні, тому що це рішення незаконне.

У мерії додали, що готують листи у відповідні органи щодо незаконних дій Львівської обласної ради.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *