ОСТАННІ НОВИНИ

«Піккардійська Терція» готується до Різдвяного туру з незрячими дітками

Андрій Котенський

|

«Піккардійська Терція» готується до Різдвяного туру », який має назву «Казка на білих лапах». Унікальністю цієї концертної програми є те, що разом із «піккардійцями» співатимуть талановиті незрячі діти з усієї України. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

«Казку на білих лапах» почують у Львові (9 січня, Театр ім. М. Заньковецької. Квитки тут), Рівному (12 січня), Житомирі (13 січня), Вінниці (14 січня), Дніпрі (17 січня) та Києві (19 січня, Жовтневий палац).

«Казка на білих лапах» – таку назву має альбом, створений спільно «Піккардійською Терцією» та незрячими дітьми з усієї України: зі Львова та Дніпра, з Рівного та Миколаєва, з Івано-Франківська та Тернополя… Автором музики до усіх пісень з цієї унікальної збірки виступив один із «піккардійців» – Ярослав Нудик. Запис альбому підтримав Український культурний фонд.

«Ця програма – це пісенна Різдвяна казка, сповнена, з одного боку, дитячою наївністю та щирістю, а з іншого, «піккардійським» професіоналізмом та багатоголоссям, – розповідає художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція» Володимир Якимець. – Працюючи з дітками над альбомом «Казка на білих лапах», ми самі подумки повернулися у дитинство – відчули те щемке диво Різдва, пригадали ті теплі й затишні святкові дні, ті світло і радість, якими живе дитина від Дня Святого Миколая – й до Йордану. Усім цим тепер хочемо поділитися зі слухачами з великої сцени».

Окрім того вокальна формація «Піккардійська Терція» випустила нову пісню «З Новим роком!».

Слова: народні. Музика і аранжування: Володимир Якимець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *