ОСТАННІ НОВИНИ

Колектив Чорнобильської лікарні вважає, що затримання їх головного лікаря спрямоване на дискредитацію медустанови

Вероніка Рой

|

Працівники Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центр ( Чорнобильська лікарня) вважають, що затримання головного лікаря цієї лікарні Андрія Синюти спрямоване на його дискредитацію та медустанови. Про це йдеться у колективному зверненні працівників Центру, яке розміщене на Facebook-сторінці.

 

Зазначимо, як інформували правоохоронці, на хабарі у 24,5 тисячі було затримано головного лікаря Чорнобильської лікарні Андрія Синюту та викрито корупційну схему у системі медичних тендерів. Водночас колектив центру обурений фактом затримання правоохоронними органами директора центру.

«Його затримання спрямоване на дискредитацію цієї людини та дискредитацію КНП ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр». У квітні 2011 року кандидатура лікаря дитячого хірурга Андрія Синюти одностайним рішенням зборів трудового колективу була висунута для призначення на посаду головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр», який він очолює по теперішній час… З квітня 2018 року Андрій Синюта призначений на конкурсній основі на посаду директора нашої установи. Високий професіоналізм, колегіальність у стосунках, чесність, надійність та людяність Андрія Синюти викликають повагу, авторитет та підтримку серед працівників клініки», – мовиться у зверненні.

Також колектив Чорнобильської лікарні заявив, що «враховуючи неодноразові провокативні дії щодо лікарів Львівщини і в країні загалом, висловлюємо недовіру будь-яким звинуваченням на адресу нашого колеги, товариша, керівника».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *