ОСТАННІ НОВИНИ

У «Львівелектротрансі» розповіли, на якому ще маршруті їздитимуть зчеплені трамваї

Наталя Дуляба

|

В середині грудня на трамвайному маршруті №8, що сполучає Сихів із центром Львова, почали курсувати зчеплені вагони. Це зробили для того, щоб без зайвих витрат перевозити двічі більше пасажирів. Тому найближчим часом такі спарені трамваї мають запрацювати ще на одному маршруті. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Як зауважують в ЛКП «Львівелектротранс», запустити такі зчеплені трамваї вирішили на найбільш завантажені маршрути, тому для такого нововведення вибрали трамвай на Сихів №8.

«Випуск на найбільш завантажені маршрути зчленованих вагонів дозволяє без зайвих затрат перевозити вдвічі більше пасажирів. Такі вагони успішно курсують на маршруті №8, забезпечуючи комфортні умови перевезення пасажирам. Аналогічне рішення буде впроваджене на маршруті №3», – розповідають на підприємстві.

Перш, ніж на маршрут №3 (пл. Соборна – Аквапарк) виїдуть спарені трамваї, на лінії ще мають провести ремонтні роботи. Заплановано, що такі «подвійні» трамваї №3 курсуватимуть вже у першому кварталі 2020 року.

Відео: Андрій Білий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *