ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові п’яний водій заснув за кермом

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 23 грудня, близько 06:00 год. на вулиці Хоткевича п’яний водій заснув у автомобілі. Згодом, щоб уникнути відповідальності, він запропонував патрульним хабар. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

«Екіпаж виявив на вулиці Хоткевича автомобіль «Опель», що стояв на виїзді з прилеглої території. Всередині на водійському сидіння спав чоловік. Водія розбудили і під час спілкування у 27-річного мешканця Сокальського району виявили ознаки алкогольного сп’яніння», – йдеться в повідомленні.

При перегляді відео з автомийного комплексу патрульні побачили, що водій перед цим наїхав на бордюр і пошкодив колесо. Чоловік пройшов перевірку на драгері, який показав результат 2,18 проміле.

Під час оформлення адмінматеріалів громадянин запропонував патрульним 3000 гривень, аби вони відпустили його. Чоловіка попередили про кримінальну відповідальність, однак він не припинив.

На нього склали такі протоколи: за скоєння ДТП, за керування в нетверезому стані та винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортними засобами. На місце події викликали слідчих, тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *