ОСТАННІ НОВИНИ

25 рятувальників вночі гасили пожежу в квартирі на вулиці Куліша

Вероніка Рой

|

Сьогодні вночі, 23 грудня, у Львові на вул. П. Куліша, 14 виникла пожежа на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області.

 

Згідно із повідомленням, пожежа виникла о 01:23. На місце події негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова та рятувальники оперативно координаційного центру Головного управління ДСНС України у Львівській області.

«Під час проведення робіт з ліквідації пожежі, вогнеборцями, з метою гарантування безпеки мешканцям житлового будинку, з сусідніх квартир на вулицю вивели 4 осіб. Пожежу локалізували о 01:50 та ліквідували о 01:56 у складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено дерев’яне перекриття між третім поверхом та горищем на площі 5 кв.м, а також пошкоджено стіни, стелю та перекриття на площі 10 кв. м», – йдеться у повідомленні.

До ліквідації займання залучалось 7 одиниць спецтехніки та 25 чоловік особового складу. Причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *