ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині просять допомогти встановити особу побитого чоловіка, який перебуває без свідомості в лікарні

Соломія Головіна

|

Правоохоронці Львівщини просять встановили особу травмованого чоловіка, який наразі перебуває без свідомості з тяжкими тілесними ушкодженнями у лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

У поліції зазначають, що 16 грудня травмований чоловік був знятий з потяга сполученням  «Стоянів – Львів» та госпіталізований в одну із львівських лікарень з тяжкими тілесними ушкодженнями.

Ніяких документів чоловік, який зараз перебуває у несвідомому стані, з собою не мав. Постраждалому близько 45 років, на лівому плечі має татуювання.

Усіх, хто може допомогти встановити особу травмованого, просять зголоситись у найближчий підрозділ поліції або зателефонувати на оперативну лінію «102».

За фактом нанесення тілесних ушкоджень слідчі Радехівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від п’яти до восьми років. Особи, причетні до скоєння злочину встановлені, досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *