ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники у таксі впіймали п’ятьох турків, які мали намір нелегально перетнути кордон

Соломія Головіна

|

Прикордонники Львівського загону зупинили таксі з п’ятьма громадянами Туреччини, які прямували до кордону з Польщею та намагалися в обхід пункту пропуску потрапити у країни ЄС. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

 

Зазначається, що прикордонний наряд Львівського загону під час несення служби в прикордонні зупинив для перевірки автомобіль таксі, що рухався у напрямку кордону з Польщею.

«В легковику, крім водія-українця, знаходилось ще п’ятеро чоловіків – громадян Туреччини. Іноземці мали з собою ID-картки та закордонні паспорти. Прикордонники встановили, що громадяни прибули на територію України нещодавно законним шляхом та мали намір в обхід пункту пропуску потрапити до країн ЄС. До подорожі іноземці підготувалися завчасно, та, ймовірно, щоб незаконно перетнути українсько-польський кордон, користувалися GPS-навігатором з прокладеним маршрутом руху до державного кордону», – мовиться у повідомленні Держприкордонслужби.

Іноземці доставлені до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційно-перевірочних заходів, встановлення усіх обставин справи та прийняття правового рішення.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *