ОСТАННІ НОВИНИ

«Дударик» закликає долучитись до ініціативи «Подаруй дитині свято» на Миколая

Андрій Котенський

|

Хорова капела «Дударик» запрошує небайдужих долучитись до доброї ініціативи Подаруй дитині свято» на Миколая, зокрема, придбати подарунки та квитки для потребуючих діток на мюзикл-казку «Пригоди Святого Миколая» у Львові. Про це Львівському порталу повідомив директор хорової капели «Дударик» Дмитро Кацал.

 

«Вже традиційно під свято Миколая запрошую Вас доєднатись до доброї ініціативи капели «Дударик» та КЦ ім. О.Довженка «Подаруй дитині свято», що і цього року охоплює 250 діточок з особливими потребами. Запрошую Вас придбати діточкам квитки на мюзикл-казку «Пригоди Святого Миколая» що відбудеться 19 грудня у приміщенні Кінотеатру ім. О.Довженка о 16 годині та подарунки. Зі свого боку Капела організовує доїзд та повернення дітей, супровід, і саме свято», – йдеться у повідомленні.

Для кого Ви даруєте це свято:

КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат» (с.Букова, Старосамбірський р-н, Львівська обл.), КЗ ЛОР «Роздільський дитячий будинок-інтернат» (смт. Розділ, Миколаївський р-н, Львівська обл.), НРЦ «Джерело», діти-сироти воїнів АТО, КЗ ЛОР Львівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №100 І-ІІІ ступенів для дітей із вадами зору, КЗ ЛОР Львівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат ім. М.Покрови для дітей із вадами слуху, вихованці спільноти «Віра і світло».

«Пригода Святого Миколая» феєричний мюзикл-казка за участю естрадно-симфонічного оркестру, співаків, акторів і «Дударика»! Це світові хіти на сучасні казкові тексти. Світло, декорації. Мюзикл-казка на одну дію. Тривалість дійства 75 хв.

Кошти на квитки і подарунки можна переказувати на картку «Дударика»: 5168 7554 4696 1274. Телефон для довідок: 032 238 82 62.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *